foglalás

Kedves Látogató!

Az alábbi adatok megadásával küldd el részünkre foglalási szándékodat! A kiválasztható időpontok és a foglalás részletei a szabad pályák számától függően aktívak. A foglalás megkezdéséhez lentebb információt is találsz, lebontva fő szolgáltatásainkra, úgy mint a bowling pályafoglalás, a biliárd asztalfoglalás és a pub asztalfoglalás. Ha elakadtál vagy kérdésed van keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén.

Bowling pályafoglalás információ

Bowling pályafoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben a Bowling pályafoglalás vagy a Bowling pályafoglalás dobásrásegítő korláttal lehetőséget. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi időt szeretnétek játszani és hogy hány pályán.

Biliárd asztalfoglalás információ

Biliárd asztalfoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben a Biliárd asztalfoglalást. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi időt szeretnétek játszani és hogy hány asztalnál.

Pub asztalfoglalás információ

Pub asztalfoglaláshoz nincs más teendőd mint kiválasztani a Foglalás típusa legördülő menüben a Pub asztalfoglalást. Ezután az Időtartam legördülő menüben válaszd ki, hogy mennyi ideig és hány asztalt szeretnétek asztalt foglalni

Loading...

Kapcsolat

Hétfő: 15:00 - 0:00
Kedd: 15:00 - 0:00
Szerda: 15:00 - 0:00
Csütörtök: 15:00 - 0:00
Péntek: 15:00 - 01:00
Szombat: 10:00 - 01:00
Vasárnap: 10:00 - 0:00